Mobilszerviz


Cégünk 2010-ben hozta létre hiánypótló MOBILSZERVIZ szolgáltatását, mellyel lehetővé vált komplett műtéti tálcák tompa-éles sebészeti műszereinek helyszíni, tervszerű, ütemezett karbantartása/javítása. A javítandó műszerek a lehető legrövidebb ideig kerülnek csak ki a műtéti körforgásból; a javítást/karbantartást követően még aznap visszajutnak felhasználóinkhoz.

A szolgáltatás keretében egyrészt szerződéses partnereink részére a szerződés keretein belül díjtalanul, másrészt többi ügyfelünknek eseti megrendelés alapján állunk rendelkezésére. 

Amit biztosítunk

  • Pontos megjelenés – az egyeztetett menetrendnek megfelelően
  • Kiválóan képzett szakemberek
  • A szükséges technológiai háttér és alkatrészbázis – az EN ISO 13485:2016 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően
  • Egyszerűsített átadási–átvételi dokumentáció – amely a karbantartási szerződés teljesítésének alapját is képezi

 

 

Kéréseink Partnereink felé

  • Kapcsolattartó – akinél az összegyűjtött műszereket kollegánk átveheti ill. akinek a javítási-karbantartási munkák elvégzését követően átadhatja
  • Parkolási lehetőség – a tehergépkocsi méretei: 6,47 m hosszúság, 1,97 m szélesség, 2,94 m magasság (mivel a munkatér ajtaja a gépkocsi oldalán található, ezért a kívánatos szélességi helyigény: 3 m)
  • Áramvételi lehetőség – 400 VAC (3×32/3×63 A), ötpólusú csatlakozással
    (a szervizautó 25m hosszú csatlakozó kábellel van felszerelve)

 

A MOBILSZERVIZ menetrend-szervezéséért felelős kollégáink:

 Illés-Tóth Angéla

Illés-Tóth Angéla
Szerviz- és ügyviteli kontroller

Tel./fax: 06 52 422 465
Mobil: 06 30 643 4714
E-mail: szerviz@emd.hu

 

Nagy Ferenc

Nagy Ferenc                        
Mobilszerviz vezető

Tel./fax: 06 52 422 465
Mobil: 06 30 662 8184
E-mail: szerviz@emd.hu

 

Szíves érdeklődésük esetén munkatársaink rendelkezésükre állnak szolgáltatásunk lehetőségeinek és előnyeinek ismertetésében – adott esetben egy helyszíni bemutatkozás keretében is, ahol referenciamunka végzésével szemléltetjük szolgáltatásunk műszaki tartalmát -, illetve az Önöknek leginkább megfelelő megoldás részleteinek kimunkálásában.

 

 

Széchenyi 2020 | Európai Regionális Fejleszétsi Alap